Hoe log ik in op mijn WordPress website?

Nadat je een domeinnaam hebt geregistreerd en de website host via een hosting partner, ontvang je de logingegevens voor je blog of website per e-mail. Bij deze logingegevens zit een link naar het admin gedeelte van de website, dit is bijna altijd de URL (domeinnaam) van de website met /wp-admin of /gz-admin als toevoeging, en een gebruikersnaam en een wachtwoord. Met deze gegevens kun je inloggen in WordPress.

Voorbeeld inloggegevens WordPress

• URL: www.jouwgekozendomeinnaam.nl/wp-admin of www.jouwgekozendomeinnaam.nl/gz-admin
  • Gebruikersnaam: Vaak je naam (deze is in een email toegestuurd)
  • Wachtwoord: Het wachtwoord zoals toegestuurd

Inloggen in WordPress

WordPress Instellingen - Inloggen in WordPress
Je komt dan het hiernaast afgebeelde scherm. Vul hier je gebruikersnaam (nummer 1) en wachtwoord (nummer 2) in en klik vervolgens op de knop inloggen (nummer 3).